نقدعلی: از بین بردن انسجام ملی حرام است/ اعتماد عمومی به رسانه ملی ترمیم شده است

محمدتقی نقدعلی با تأکید بر اینکه «دشمن مثل همیشه مردم را نشناخت و نقش بر آب شد»، گفت: باید کاری کرد که مردم احساس کنند مسئولان با همه توان تلاش می‌کنند فشار‌ها را بردارند تا انسجام ملی حفظ شود.

اقتصاد آنلاین_نسترن فراهانی: محمدتقی نقدعلی، نماینده مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی اقتصادآنلاین در تحلیل رخدادهای اخیر در کشور پس از حمله اسرائیل اظهار داشت: دشمن امید بسته بود که با سناریویی که طراحی کرد، از بیرون هجمه وارد کند و از درون نیز با سوءاستفاده از مشکلات اقتصادی و دل‌نگرانی‌هایی که طی فتنه‌های سال‌های اخیر در داخل شکل گرفته بود، پازلی بچیند تا از دو سو نظام را از پا درآورد.

وی با بیان اینکه «دشمن مثل همیشه مردم را نشناخت و نمی‌داند این مردم پای اسلام، امنیت، تمامیت ارضی و عزت خود با کسی تعارف ندارند»، تصریح کرد: این توطئه نیز همچون گذشته نقش بر آب شد و آنچه امروز شاهد آن هستیم، انسجام، اتحاد و یگانگی بخش عمده‌ای از مردم است.

او ادامه داد: حفظ این انسجام از واجبات شرعی و از بین بردنش از محرمات شرعی است. همان‌طور که مقام معظم رهبری تأکید فرمودند، باید تدبیری صورت گیرد که رضایتمندی مردم حاصل شود. باید برای نیازهای اقتصادی چاره‌اندیشی کرد تا مردم احساس کنند مسئولان با همه توان تلاش می‌کنند فشارها را بردارند و این انسجام برای عزت بیشتر ایران و ایرانی حفظ شود.

نقدعلی تأکید کرد: در چنین شرایطی نباید دچار افراط و تفریط شد. ممکن است افرادی بخواهند از فضای پیش‌آمده سوءاستفاده کرده، جایگاه انقلاب اسلامی را زیر سؤال ببرند و با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای، به‌ظاهر در چارچوب وحدت‌طلبی، اهداف دیگری را دنبال کنند.

او با اشاره به نقش رسانه ملی در این زمینه افزود: استفاده از همه ظرفیت‌های صداوسیما و بهره‌برداری از تمام نگاه‌های مفید، ضرورتی انکارناپذیر است. البته باید مراقب بود مبانی اصیل انقلاب اسلامی، شامل عزت، اقتدار، استقلال، قوانین اسلامی و حفظ ارزش‌های دینی، قربانی برخی سهل‌انگاری‌ها نشود.

وی گفت: در عین حفظ این چارچوب‌ها، باید رویکردی همه‌جانبه و جذب حداکثری در دستور کار باشد. خوشبختانه تاکنون بخش زیادی از این مسیر طی شده است.

نماینده مجلس درباره وضعیت مخاطبان رسانه ملی در ماه‌های اخیر اظهار داشت: با توجه به اینکه مردم در این ایام منبع اصلی اخبار خود را از صداوسیما دریافت کردند، شاهد نوعی ترمیم در اعتماد عمومی به رسانه ملی بوده‌ایم. با این حال، تولید محتوای فاخرتر، جذاب‌تر، و بهره‌گیری از نیروهای مؤمن و معتقد به انقلاب، می‌تواند به ارتقاء این مسیر کمک کند. هرچند تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله داریم، اما فضای مناسبی برای پیشرفت رسانه‌ای کشور فراهم شده است.